602 737 791

Mobilní aplikace "Pneumatiky"

Slouží jako praktický rádce při sezónním i mimořádném výběru letních, zimních, popř. celoročních pneumatik. Přináší řadu užitečných rad a tipů, které pomohou prodloužit životnost pneumatik, ušetřit Vaši peněženku a zvýšit bezpečnost na silnicích. V případě defektu snadno vyhledáte dle GPS pozice nejbližší pneuservis v ČR a SR, Polsku, Rakousku nebo Německu s možností přímého volání a navigace.

Mobilní aplikace

Aplikace dále obsahuje přehled osobních, 4x4 a VAN pneumatik značky Continental a uživatelsky příjemnou formou představí výhody a přednosti jednotlivých dezénů. Součástí jsou také zajímavé novinky ze světa pneumatik a motorismu vůbec. Praktický rádce nově vysvětluje za pomoci intuitivní grafiky a krátkého informačního videa i problematiku EU štítkování pneumatik, zavedenou v listopadu 2012. Vše je doplněno pravidelnými soutěžemi o hodnotné ceny, např. sady pneumatik Continental. Souhrn všech funkcí a informací činí z aplikace nedílnou součást výbavy každého zodpovědného motoristy.

Aplikaci najdete zdarma ke stažení v AppStore  a GooglePlay.

 

Technický rádce v elektronické formě pro iOS, Android a Windows Phone.


Stáhněte si do svého mobilu nebo tabletu kompletní technické údaje k osobním pneumatikám všech koncernových značek Continental, využitelné zejména v profesionálním prostředí. Už nemusíte listovat v brožuře. Jednoduše vložte vstupní rozměry pneumatiky a Databook okamžitě poskytne všechny dostupné údaje:

  • informace o ráfcích (povolené a optimální rozměry)
  • informace o pneumatikách
  • provozní šířka
  • vnější průměr
  • statický poloměr
  • odvalený obvod
  • nosnosti
  • a další

Aplikace navíc umožňuje snadno porovnat dva alternativní rozměrypneumatik a okamžitě zjistit, zda je náhrada vhodná či nikoliv. Technické údaje o pneumatice a další uvedené podrobnosti jsou založeny na datech ETRTO, ISO a WdK/DIN standardech.¨

Databook je v současné době zdarma ke stažení pro telefony a tablety s iOSAndroid  a Windows Phone .