602 737 791

Nabízíme pryžové PÁSY

Jsme schopni nabídnout kompletní sortiment pryžových, gumových pásů na bagry, minibagry, mikro, mini a midi rýpadla, smykem řízené nakladače, pásové dumpry a jiné pásové stroje.

Vedle pryžových pásů nabízíme také pásy kovové, speciální pásy pro zemědělské stroje a OTT pásy, které se montují na kola u smykem řízených nakladačů.

Nabízíme pryžové PÁSY

Využití našich pásů je možné v nejrůznějších aplikacích. Řešení našim zákazníkům pomáháme najít v oblasti pásů pro stavební stroje, těžkou mechanizaci a důlní aplikace až po speciální aplikace pásů na zemědělské stroje. Samozřejmostí je pro nás vždy řešení konkrétnímu zákazníkovi na míru, adekvátně jeho požadavkům.

V naší databázi máme pásy pro více než 5000 strojů. Nabízíme kompletní sortiment pásů pro stavební stroje značek, jakými jsou např. Komatsu, Takeuchi, Yanmar, Caterpillar, Kubota, JCB, Peljob, Schaeff, Bobcat, Gehl, Gehlmax, Neusson, Nissan, Kobelco, Hitachi, Case, Fermec apod. Jsme schopni dodat přesný typ pásu na jakýkoliv stroj a naši produktoví manažeři jsou připraveni navrhnout pro Vás nejvhodnější řešení, vzhledem k Vašemu provozu a použití stroje, uvést cenu a dostupnost daného typu pásu. 

Náš sortiment zahrnuje gumové pásy v šířce od 130 mm až do 800 mm včetně, kovové pásy potom dle konkrétního typu stroje. Případné atypické rozměry pásů jsme obvykle schopni dodat v krátkém čase. 

V naší nabídce najdete pásy několika renomovaných světových značek. 

Pásy Camoplast 

Mezi našimi produkty najdete na prvním místě prověřenou kvalitu kanadského výrobce CAMOPLAST, kterého Čemat pro český a slovenský trh výhradně zastupuje.

cmoplast_1384869022.jpg

 

Pásy Camoplast poskytují skvělou životnost a odolnost vůči poškozením a závažným defektům. Jejich životnost je až o 50% větší oproti běžným pásům. Zaručují výbornou ochranu proti vyzutí pásu a na všechny je poskytována záruka až 2500 motohodin na materiál a zpracování

V případě speciálních aplikací pásů pro tvrdém, kamenitém, blátivém, nebo zasněženém terénu nabízí pásy Camoplast unikátní řešení dezénu pásu a ocelového lana pro mimořádný tah a napětí pásu. 

Pásy Camoplast jsou dodávány do prvovýroby strojů těchto značek: Bobcat, Case, Cat, Eurodig, Gehl, JCB, Komatsu, Kubota, New Holland, Neuson, Yanmar a dalších.
 

Pásy Robustrack

Robustrack je vhodným řešením pro každého zákazníka hledajícího výborný poměr kvalita/cena/výkon.

Pásy ROBUSTRACK splňují následující kritéria kvality:
  • nepřerušované pozinkované lano uvnitř pásu
  • odolná směs s 50% podílem přírodního kaučuku
  • vysoká váha a velmi robustní design
  • přepnutí před vulkanizací (zabraňuje natáhnutí pásu při práci)
  • kované ocelové články
  • 24 měsíců záruka

pasy542_1384869260.jpg

Pro postoupení poptávky / objednávky kontaktujte:

Petr Teichmann

mobil: 724 247 663

email: obchod@mojepneu.cz