602 737 791

BarumGarant

Rozšířená garance na nákladní pneumatiky BARUM. BarumGarant Vám v případě neopravitelného poškození pneumatiky garantuje vrácení 100 % nákupní ceny.

BarumGarant

BarumGarant je rozšířená záruka na vybraný sortiment nákladních pneumatik značky Barum, které byly spotřebitelem zakoupeny u Smluvního partnera.

Jak získat garanci BarumGarant? 

  1. Kup nákladní pneumatiky Barum u smluvního partnera (například Mojepneu), zaregistruj se do 30 dní od nákupu na www.barumgarant.cz a získej na 12 měsíců rozšířenou garanci.
  2. BarumGarant zajišťuje 100% finanční krytí nákupní ceny pneumatik v případě neopravitelného poškození* při splnění podmínek programu. 

Pneumatika, na kterou se vztahuje rozšířená záruka BarumGarant, musí mít minimální zbytkovou hloubku 50%. 

* např. roztržení bočnice o cizí předmět, poškození o obrubník, proražení pneumatik atp. 

Účastníkem programu se může stát podnikatel (fyzická či právnická osoba registrovaná na území České republiky), který zakoupí 1 či více nákladních pneumatik Barum, na které se vztahuje rozšířená záruka BarumGarant (dále jen „spotřebitel“ či „účastník“), tyto pneumatiky na základě daňového dokladu řádně uhradí a tyto pneumatiky využijte jako konečný spotřebitel – tj. nazuje je na nákladní vozidlo v rámci svého podnikání.

Do programu je nutné produkty s garancí zaregistrovat nejpozději 30 dnů od jejich pořízení u vybraného smluvního partnera.

Registrace v programu BarumGarant trvá 12 měsíců ode dne nákupu pneumatik.

V případě neopravitelného poškození pneumatik tato záruka garantuje, při dodržení stanovených podmínek, náhradu původní fakturované nákupní ceny poškozené pneumatiky ve výši 100 %.

Aktuální podmínky programu BarumGarant nalezneš na www.barumgarant.cz