602 737 791

BFGoodrich MUD TERRAIN T/A KM3 - Opravdové offroad pneumatiky

Speciální design pro zdolávání všech překážek mimo silnici. To vyznačuje pneumatiku MUD TERRAIN T/A KM3, která je schopna podat ty nejextrémnější výkony, a to díky masivním dezénovým blokům.  Aby také ne, pneumatika Mud Terrain T/A KM3 byla převážně konstruována pro použití v těžkém terénu. 

BFGoodrich MUD TERRAIN T/A KM3 - Opravdové offroad pneumatiky

Díky technologii CoreGard Max disponuje BFGoodrich MUD TERRAIN ocelovými dráty zesílenými o 27 %. Tím propůjčují kostře pneumatiky ještě vyšší stupeň ochrany vůči mechanickému poškození. Společně se směsí, která je odolná proti odlupování materiálu z bočnic, zvyšují odolnost vůči ostrým skalám a překážkám mimo cestu.

Vylepšená směs Krawl-TEK zvyšuje přilnavost na kamenech a hladkém povrchu. Plusem je také fakt, že Linear Flex Zone navíc umožňuje pneumatice se ohýbat a bez problémů obalovat předměty v jakémkoliv terénu. Samozřejmostí je symbol M+S pro celoroční použití.

Kompletní nabídku celoročních pneumatik BFGoodrich MUD TERRAIN T/A KM3 naleznete na webu Mojepneu.cz

Dlouhá léta jezdí vítězové RALLY DAKAR na pneumatikách BFGoodrich. Proto se pro rok 2020 stala značka BFGoodrich oficiálním dodavatelem pneumatik pro tuto světovou soutěž.

Česká stopa nebyla v této soutěži nikdy zahanbena. V tomto případě nutno zmínit pana Josefa Macháčka, pětinásobného vítěze v kategorii čtyřkolek. Ten se pro tento rok objevil v kategorii Side by Side (SxS) za volantem stroje Can-Am Buggyra MK50 XRS týmu Buggyra racing. Právě ten se proháněl na letošní RALLY DAKAR na pneumatikách BFGoodrich ALL-TERRAIN T/A KO2 a MUD TERRAIN T/A KM3!

Zdroj: Facebook