602 737 791

Naskladnění nové značky pneumatik Sebring

Značka Sebring se věnuje výrobě pneumatik už více než 100 let. V současné době patří do koncernu Michelin a specializuje se na produkci pneumatik se zaměřením na co nejlepší poměr ceny a výkonu. Pneumatiky Sebring se vyrábí v závodech po celé Evropě a v jejím portfoliu naleznete pneumatiky pro sportovní i běžné využití. 

Naskladnění nové značky pneumatik Sebring

Historie značky Sebring

Společnost Sebring byla založena 15. září 1915 pod názvem Sebring Tire and Rubber Company. Její jméno vzniklo na základě města ve kterém firma sídlila, Sebring v USA. Ve svých začátcích se firma specializovala na výrobu gumy a později pneumatik. V továrně vznikalo i 500 pneumatik denně, které vynikaly hlavně odolností a dlouhou životností. 

Program SEBRING garance

Sebring garance umožňuje výměnu neúmyslně poškozené pneumatiky do jednoho roku od jejího nákupu. Výměna je možná vždy kus za kus a lze ji uplatnit pouze prostřednictvím pneuservisu, kde byly pneumatiky zakoupené. Více informací o programu Sebring garance.

Garance se vztahuje na defekty, propíchnutí, defekt na bočnici, vypoukliny, praskliny, poškození vandalem (nutno doložit zprávu PČR). 

Proč zvolit pneumatiky Sebring?

    • vysoká kvalita pneumatik - Zkušení experti předního světového výrobce se zaměřují hlavně na bezpečnost a zachování jistého provozu za jakýchkoliv klimatických podmínek.
    • bezpečná jízda - Hlavní cíl značky Sebring.
    • garance Sebring
    • široký sortiment pneumatik v nabídce
    • výrobní proces pneumatik je certifikován dle ISO 9001
    • vynikající poměr ceny a výkonu 

Nejprodávanější pneumatiky Sebring

Zimní pneumatiky

Letní pneumatiky

Celoroční pneumatiky

Kompletní nabídku pneumatik Sebring naleznete na Mojepneu.