602 737 791

Rozcestník služeb Mojepneu

Víte, že Mojepneu není jen e-shop s nabídkou pneumatik, alu kol a disků? Naším cílem je kromě rychlého dodání objednávek zajistit také kvalitní služby pro vás, naše zákazníky. Na našich pobočkách tak můžete využít širokou škálu služeb od přezutí pneumatik či doplnění klimatizace až po diagnostiku vozu nebo třeba přípravu na STK.

Rozcestník služeb Mojepneu

Pneuservis

Nabídka služeb pneuservisu se na našich pobočkách neliší. Ať už potřebujete opravit defekt, přezout a vyvážit kola nebo sezónně uskladnit druhou sadu, můžete využít kteroukoliv naši pobočku. Hravě si všude poradíme i s pneuservisem motorek, nákladních vozů, a dokonce i zemědělských strojů. Stačí si zarezervovat volný termín na vybrané pobočce.

Mojepneu

Autoservis

S lehčími servisními problémy vám rádi pomůžeme v PrazeKravařích, kde bez problémů zvládneme výměnu výfuků, kontrolu a výměnu brzdových destiček a kotoučů, výměnu olejů a filtrů.

Opavská pobočka poskytuje autoservis se vším všudy. Rychle a precizně vám pomůžeme se vším od výměny dílů podvozku až po opravu autoskla. Jako jedni z mála v okolí navíc dokážeme seřídit geometrii podvozku i na zadní nápravě.

Geometrie Opava

Ostatní služby

Naše péče o vozy však nekončí jen mechanickými opravami. Ve všech našich pobočkách můžete využít například doplnění klimatizace nebo její dezinfekci (článek o klimatizacích si můžete přečíst zde).

klimatizace-img5.jpeg 

A když už budete u toho interiéru, nezapomeňte ani na své sedačky. Na obou pobočkách nabízíme také čištění sedaček suchou či mokrou cestou pro dosažení co nejlepších výsledků.

Máte specifický problém? Nevadí, kontaktujte některou z našich poboček a určitě pro vás najdeme řešení.