602 737 791

Garance Sebring - nové pneu v případě poškození

Značka Sebring stále roste na popularitě, a to hlavně u vozů střední třídy. Přesto nabízí svým zákazníkům služby v podstatě prémiové značky. Program Sebring garance umožňuje bezplatnou výměnu neúmyslně poškozených pneumatik v období 1 roku od jejich zakoupení.

Garance Sebring - nové pneu v případě poškození

Obzvlášť v městském provozu může jednoduše dojít k defektu nebo poškození bočnice. Navíc se výměna vztahuje také na poškození v případě vandalismu (nutné doložení zprávy PČR).

Důležitou informací je, že garanci je potřeba uplatnit prostřednictvím pneuservisu, kde byly pneumatiky zakoupené.


Výměna znamená poskytnutí nové/nových pneumatik vždy kus za kus. Garance se vztahuje na:

  • neopravitelné škody, které vznikly neúmyslným zaviněním (defekty většího průměru, resp. defekt na bočnici, roztrhnutá bočnice nebo běhoun pneumatiky od cizího předmětu, pukliny na pneumatice nebo praskliny)
  • vandalismus (doložený zprávou PČR)


Vyloučené
z garance jsou:

  • opravitelná poškození, ztráta, nebo krádež pneumatik
  • běžné opotřebení pneumatik
  • poškození, která vznikla při montáži pneumatik stejně jako poškození zapříčiněné jízdou na nefunkčních pneumatikách (např.na podhuštěných pneu, poškozených discích vozidla apod.)
  • vady, na které se vztahují zákonné reklamace (výrobní vady apod.)


V případě, že požadujete uplatnit záruku, nahlaste nám prosím co nejdříve případ poškození a my už se postaráme o další zpracování záruky přímo s dodavatelem.

Společnost Sebring tak opravdu stojí za svými zákazníky a nabízí skvělé pneumatiky, vyráběné v Evropě, za příznivou cenu.

Potřebujete poradit s výběrem vhodného obutí pro váš vůz? Kontaktujte nás a my vám rádi poradíme