602 737 791

5 důvodů, proč přezouvat pneumatiky v Mojepneu.cz

Důvody k výměně letních pneumatik za zimní a naopak jsou jasné. Díky rozdílnému složení i dezénu nabízejí ideální přilnavost a zvyšují ovladatelnost vozidla v daném ročním období. Výrazně se tím zvyšuje efektivita a zejména bezpečnost jízdy. Proč ale přezouvat zrovna v Mojepneu.cz?

5 důvodů, proč přezouvat pneumatiky v Mojepneu.cz

Kdy přezouvat?
Zákon udává povinnost obutí zimních pneumatik v období od 1. listopadu do 31. března, pokud se na komunikaci nachází souvislá vrstva sněhu, led, nebo námraza, nebo pokud lze výše uvedené podmínky předpokládat.

Ve světě pneumatik je pravidlo daleko jednodušší a jasnější. Drží-li se teploty delší dobu nad 7 °C, zvolte letní pneumatiky. Klesnou-li teploty na delší dobu pod 7 °C, obujte zimní pneumatiky. Jsou takto vyrobeny a nejlépe využijete jejich vlastností.

5 důvodů, proč přezouvat v Mojepneu.cz:

1. Široký skladový sortiment
Skladem máme na 20 000 ks letních i zimních pneumatik a disků renomovaných značek, jako jsou Michelin, Continental, Dunlop, Nokian, Nexen či Barum, které se pravidelně umisťují na nejvyšších příčkách testů pneumatik předních německých a rakouských společností ADAC, AutoMotoSport, ÖAMTC a dalších.

2. Rozumné ceny za pneu, dopravu, služby i možnost nákupu na splátky
Nabízíme férové ceny nejen za nabízené produkty, ale také za dopravu a služby. Při osobním odběru dopravné neplatíte, doručování dopravcem nabízíme od 89 Kč v závislosti na velikosti a hmotnosti zásilky.
Pokud pneumatiky a disky nakoupíte u nás, kola vám zkompletujeme, nazujeme a vyvážíme. Za jedno kolo zaplatíte 150 Kč bez ohledu na jeho velikost.
Nabízíme také možnost nákupu pneumatik na splátky.

3. Pneumatiky zakoupené u nás vám rovnou obujeme a vyvážíme
Díky velkým skladovým zásobám a specialistům v našich servisech v Kravařích, Opavě a Praze jsme většinou schopni běžné osobní pneumatiky přezout už v den objednání na našem e-shopu (platí do 15:00).

4. Jsme odborníci a víme co děláme už 32 let
Na trhu se pohybujeme přes 30 let, získali jsme řadu zkušeností a denně nabýváme nové. Garantujeme vysoký standard služeb i zboží a spokojenost zákazníků je nám nade vše. Naši odborníci vám jsou k dispozici osobně, na telefonu či emailem. Vždy vám rádi poradí.

5. Kromě výměny pneumatik vám nabízíme kompletní servis
Nejsme pouze pneuservis, ale hravě si poradíme i s ostatními servisními úkony. Dovedeme vám nejen vyměnit oleje i filtry, tlumiče, zkontrolovat a vyměnit brzdy, vyměnit výfuk, otestovat a případně vyměnit baterii, vyčistit interiér suchou cestou či vydezinfikovat klimatizaci, ale také zkontrolovat a seřídit geometrii, která je mimo jiné důležitá pro delší životnost pneumatik. (Dostupnost servisních úkonů závisí na zvolené pobočce MP).